Tenim tot el que et cal per millorar el teu joc i augmentar la teva confiança

David Lloyd Clubs outdoor tennis

Club de tennis i pàdel

Els clubs David Lloyd van començar amb els esports de raqueta i ara ja fa 30 anys que oferim als socis de totes les edats entrenaments de primer nivell i unes pistes magnífiques. Però no tot va de passar-s'ho bé a la pista, els nostres clubs de tennis també tenen un factor social molt important. Des de fer un cafè amb el teu entrenador després d'una sessió a participar en els equips de competició: sempre hi trobaràs una activitat que et vingui de gust fer. No t'ho pensis més, és el millor moment per agafar la raqueta i començar a jugar.

Junior tennis

Classes de tennis

Volem que fins i tot els nostres socis més joves comparteixin la nostra passió pel tennis. All Stars ensenya als nens i nenes les habilitats necessàries per jugar a tennis, els fa millorar la seva confiança i els ajuda a aprendre els valors del joc net, el compromís, el respecte personal i la disciplina: tot això mentre es diverteixen i fan amics. Els nostres fantàstics entrenadors els ajudaran a desenvolupar i perfeccionar noves habilitats i, quan estiguin preparats, podran jugar partits i participar en torneigs per posar en pràctica tot el que han après.
Spain padel

Jugar a pàdel

A David Lloyd sabem que tan bon punt agafis una pala de pàdel no la deixaràs anar. Si t'agraden els esports dinàmics que pots aprendre fàcilment i que et permetin jugar partits amb els amics, el pàdel és el teu esport. T'oferim una sessió gratuïta de benvinguda al pàdel perquè comencis a fer tocs, i al cap d'unes quantes classes ja estaràs a punt per jugar. També pots apuntar-te als cursos per a principiants i millorar el teu joc, o fer classes particulars per aprendre encara més ràpid. Cada partit és una oportunitat de divertir-te amb els amics. Per això organitzem moltíssimes activitats i torneigs: perquè sempre trobis jugadors per al teu proper partit. Amb tantes possibilitats, qui no voldria donar-li una oportunitat al pàdel? 

Spain tennis

Jugar a tennis

Quan es tracta d'oferir l'experiència de tennis perfecta, a David Lloyd anem al capdavant. Tant si ets un principiant com un jugador de tennis experimentat, tenim algun producte adequat per a tu. Si no has jugat mai a tennis, aleshores el curs Ràpid Tennis és ideal. Els cursos d'iniciació t'ajudaran a desenvolupar noves habilitat i la nostra Escola d'Adults és una manera excel·lent de millorar el teu joc de manera constant. O també pots apuntar-te a classes particulars amb un dels nostres entrenadors de primer nivell. I els adults no són els únics que poden divertir-se amb el tennis: els nens poden participar al nostre programa All Stars de tennis i aprendre a jugar i perfeccionar la seva tècnica mentre s'ho passen d'allò més bé. 

Junior padel

Junior Pàdel

Som del parer que, com abans comencin a jugar els nens, abans descobriran com de divertit és jugar a pàdel. Amb només quatre alumnes per entrenador, podran fer classes personalitzades que els permetran fer progressos i dominar la tècnica mentre fan amics i es diverteixen. 

A punt per unir-se?