Tenim tot el que et cal per millorar el teu joc i augmentar la teva confiança

Image of girl hitting a forehand on tennis court

Club de tennis i pàdel

Els clubs David Lloyd van començar amb els esports de raqueta i ara ja fa 30 anys que oferim als socis de totes les edats entrenaments de primer nivell i unes pistes magnífiques. Però no tot va de passar-s'ho bé a la pista, els nostres clubs de tennis també tenen un factor social molt important. Des de fer un cafè amb el teu entrenador després d'una sessió a participar en els equips de competició: sempre hi trobaràs una activitat que et vingui de gust fer. No t'ho pensis més, és el millor moment per agafar la raqueta i començar a jugar.

 

Fes clic aquí per trobar un club de tennis i pàdel a prop teu
Junior tennis

Classes de tennis

Volem que fins i tot els nostres socis més joves comparteixin la nostra passió pel tennis. All Stars ensenya als nens i nenes les habilitats necessàries per jugar a tennis, els fa millorar la seva confiança i els ajuda a aprendre els valors del joc net, el compromís, el respecte personal i la disciplina: tot això mentre es diverteixen i fan amics. Els nostres fantàstics entrenadors els ajudaran a desenvolupar i perfeccionar noves habilitats i, quan estiguin preparats, podran jugar partits i participar en torneigs per posar en pràctica tot el que han après.
Spain padel

Jugar a pàdel

A David Lloyd sabem que tan bon punt agafis una pala de pàdel no la deixaràs anar. Si t'agraden els esports dinàmics que pots aprendre fàcilment i que et permetin jugar partits amb els amics, el pàdel és el teu esport. T'oferim una sessió gratuïta de benvinguda al pàdel perquè comencis a fer tocs, i al cap d'unes quantes classes ja estaràs a punt per jugar. També pots apuntar-te als cursos per a principiants i millorar el teu joc, o fer classes particulars per aprendre encara més ràpid. Cada partit és una oportunitat de divertir-te amb els amics. Per això organitzem moltíssimes activitats i torneigs: perquè sempre trobis jugadors per al teu proper partit. Amb tantes possibilitats, qui no voldria donar-li una oportunitat al pàdel? 

Spain tennis

Jugar a tennis

Quan es tracta d'oferir l'experiència de tennis perfecta, a David Lloyd anem al capdavant. Tant si ets un principiant com un jugador de tennis experimentat, tenim algun producte adequat per a tu. Si no has jugat mai a tennis, aleshores el curs Ràpid Tennis és ideal. Els cursos d'iniciació t'ajudaran a desenvolupar noves habilitat i la nostra Escola d'Adults és una manera excel·lent de millorar el teu joc de manera constant. O també pots apuntar-te a classes particulars amb un dels nostres entrenadors de primer nivell. I els adults no són els únics que poden divertir-se amb el tennis: els nens poden participar al nostre programa All Stars de tennis i aprendre a jugar i perfeccionar la seva tècnica mentre s'ho passen d'allò més bé. 

Man on a court playing tennis

OUTDOOR TENNIS COURTS

At David Lloyd Clubs, we offer more than 400 outdoor tennis courts, featuring a variety of surfaces such as synthetic clay and artificial grass. This allows you to challenge yourself on different types of courts.

Furthermore, during the winter season, some of our outdoor courts are equipped with weather-proof domes, ensuring that you can continue playing tennis even when the weather is unfavorable.

Booking a tennis court at David Lloyd is a straightforward process. If your membership grants you access to our racquet facilities, you can easily reserve a court through the David Lloyd app. The app displays real-time court availability, enabling you to select a specific court based on your preferences. So, if you have a favorite court, you can conveniently choose it when making your booking.

A punt per unir-se?