Gavà Mar
Canviar de club
CA
A Gavà Mar
Instal·lacions
Horaris
Relax i social
Gavà Mar
Canviar de club
A Gavà Mar:
Instal·lacions
Horaris
Relax i social
CA
Accés per socis
gym

Gavà Mar

Tellinaires 39-41
08850, Gavà, Barcelona

Benvingut a David Lloyd Gavà Mar!

Situat molt a prop de la ciutat de Barcelona i amb unes espectaculars vistes a la platja, David Lloyd Gavà Mar és el lloc ideal per a gaudir del teu dia a dia. Les exclusives instal·lacions compten amb un gimnàs amb l’última tecnologia en equipament, pistes de pàdel a l’aire lliure, zona d’entrenament outdoor, piscines amb vistes al mar i restaurant per a què puguis viure una experiència única en un mateix lloc.

Gimnàs a Gavà Mar

Tant si estàs començant al fitness com si vols aconseguir objectius específics, el nostre gimnàs totalment equipat a Gavà Mar és el lloc ideal per a fer-ho. Comença a treballar amb un equipament d'alta qualitat, que inclou cintes de córrer, cross trainers, pes lliure, rems o entrenament funcional. I no només el material és important, els nostres professionals i experts entrenadors personals estan a la teva disposició per a ajudar-te a aprofitar al màxim el teu entrenament.

Spa a Gavà Mar

Un lloc de calma i tranquil·litat, aquesta és la nostra zona despa a David Lloyd Gavà Mar. Aquí podràs cuidar-te i regalar-te un moment de relaxació sempre que ho necessitis: després de la feina, d'una classe, d'un dur entrenament o simplement per què et ve de gust.

Veure les instal·lacions de spa

Activitats dirigides a Gavà Mar

A David Lloyd Gavà Mar, t'oferim una gran varietat d'activitats dirigides, perquè puguis renovar la teva rutina, mantenir-te motivat, fer amic i aconseguir nous objectius. I, quan entris a les nostres sales High Energy, Cycle i Mind & Body, tindràs una experiència com cap altra.

Veure activitats dirigides

Pistes de pàdel i classes

Amb 8 pistes de pàdel, David Lloyd Gavà Mar és un club on podràs posar a prova el teu joc. Els nostres professionals instructors ofereixen cursos d'iniciació, mig i de perfeccionament. També tenim una comunitat de raquetes molt activa, amb campionats i esdeveniments socials.

Veure instal·lacions de pàdel

Com arribar a David Lloyd Gavà Maar

David Lloyd Gavà Mar es troba en una zona residencial al costat del mar. El millor? Les vistes al Mediterrani mentre entrenes. Podràs arribar fàcilment en cotxe i deixar-lo al nostre pàrquing gratuït per a socis.

Instal·lacions

Destacats a David Lloyd Gavà Mar*
Image of woman cleaning gym equipment

Fer-se soci a David lloyd Gavà Mar

Ser soci de David Lloyd Gavà Mar significa formar part d'una comunitat amb accés a unes instal·lacions excepcionals. Segons la modalitat que escullis, podràs utilitzar el gimnàs, les piscines coberta i exterior, l'spa, les pistes de pàdel, les activitats dirigides i les zones socials. A més, per ajudar-te a aprofitar al màxim el teu temps al Club, també oferim serveis complementaris com entrenament personal o classes de pàdel, disponibles per un cost addicional. Consulta les diferents opcions que t'oferim per fer-te soci i escull la que millor s'adapti a les teves necessitats.

Veure les nostres quotes

David Lloyd Gavà Mar

Tellinaires 39-41
08850, Gavà, Barcelona
Veure al maps
Phone
No socis:93 645 15 00
Email del club: [email protected]
VAT No. 740 5477 34
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.