Gavà Mar
Canviar de club
CA
Accés per socis
Gavà Mar
Canviar de club
A Gavà Mar:
Descripció general
Horaris
Instal·lacions
Pàdel
Activitats dirigides
Relax i social
Nenes classes
Inversió al Club
CA
Gava Mar spa

Gavà MarLes nostres instal·lacions

El benestar com a estil de vida és l’objectiu principal que perseguim a David Lloyd Gavà Mar, amb unes instal·lacions dissenyades per a activitats socials i familiars, entrenament físic i gaudir d’una manera premium i exclusiva. Des de pistes de pàdel, increïbles piscines, fins a un gimnàs amb totes les comoditats i equipament de primera, els espais de David Lloyd Gavà Mar tenen tot el necessari per a aconseguir una vida plena, compartir en família i fer nous amics a totes les activitats socials que organitzem.

Gava Mar gym

Gimnàs

Amb vistes al mar Mediterrani, David Lloyd Gavà Mar compta amb un gimnàs d’última generació i tres sales on setmanalment es fa un ampli programa d’activitats que inclou Ioga, Body Pump, Zumba, Pilates i més. Allà hi trobaràs també el nostre equip d’entrenadors personals, que t’ajudaran a acomplir els teus objectius. Tot respectant el teu benestar físic i mental.

Padel tennis

Pàdel

El pàdel s’ha convertit a David Lloyd Clubs en una de les nostres disciplines principals i aquí, a la nostra seu de Gavà Mar, és una de les que més destaquen. Disposem de 8 pistes de pàdel a l’aire lliure on organitzem torneigs tot l’any i esdeveniments per a què els nostres socis puguin conèixer altres jugadors de nivell. El millor és que comptem amb entrenadors professionals que t’ajudaran a aprendre noves tècniques i a millorar el teu joc. Vine i viu l’experiència de ser part de la nostra comunitat de raquetes en un dels nostres esdeveniments socials, torneigs o sessions de joc, i gaudeix de tot el que aquest esport et pot oferir.

Swimming pool

Piscines

Les nostres piscines a David Lloyd Gavà Mar són un atractiu increïble per a tots els nostres socis, Comptem amb una piscina interior climatitzada per a tots els nostres socis. Comptem amb una piscina interior climatitzada de primera per a la pràctica de natació en diferents nivells. En ella podràs perfeccionar tècnica, aprendre un estil nou o simplement relaxar-te. A més, també tenim una piscina a l’aire llliure disposada per a gaudir del sol de l’estiu. Els nostres qualificats entrenadors de natació ofereixen classes colectives i individuals, així com per a nens i adults que volen aprendre o simplement millorar la seva tècnica independentment del seu nivell o edat.

Gava mar spa

Spa

David Lloyd Gavà Mar compta amb el seu propi centre de benestar que ofereix una varietat de serveis per a què puguis desconnectar i relaxar-te a les nostres instal·lacions premium. Comptem amb sauna, bany de vapor, circuit d’aigües fredes i calentes, llits calents on pots seure, gaudir i deixar-te portar per tot el confort que ofereixen les nostres instal·lacions exclusives. Sens dubte, una experiència per al relax del teu cos i ment.

Restaurant Gava Mar

Club social

La nostra programació d’activitats socials és un dels principals atractius a David Lloyd Gavà Mar. Tenim emocionants esdeveniments durant tot l’any que inclouen: sopars de luxe amb convidats especials, celebracions de torneigs esportius, festes segons el calendari i activitats per a tots els membres de la família.

Gava Mar spin studio

Altres instal·lacions a David Lloyd Gavà Mar

  • Cafeteria
  • Restaurant
  • Perruqueria
  • Vestidors
  • Estètica
  • Pàrquing
  • DL Kids
  • Clubroom
Informa-te'n ara
*Avís: les imatges són il·lustratives i poden ser d’un club diferent al seleccionat.
The David Lloyd Clubs logo
© Copyright 2022 David Lloyd Leisure Ltd.
IVA No. 740 5477 34. Companyia registrada nº 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX