Gavà Mar
Canviar de club
CA
Accés per socis
Gavà Mar
Canviar de club
A Gavà Mar:
Descripció general
Horaris
Instal·lacions
Pàdel
Activitats dirigides
Relax i social
Nenes classes
Inversió al Club
CA

Gavà MarPadel

Kids padel

Comença a jugar a pàdel a les nostres pistes de Gavà Mar!

Posa a prova el teu nivell jugant al pàdel, sigui quin sigui, i reserva alguna de les nostres classes: per a principiants, intermig o avançat; a més, tenim escola de pàdel pels més petits. Tant si vols millorar la teva tècnica, aprendre nous cops o començar des de zero, el nostre equip d’entrenadors professionals podrà oferir-te pràctiques adaptades a les teves necessitats.

Apunta’t ja
Padel

Comunitat de pàdel a Gavà Mar

Connecta amb la nostra comunitat de pàdel, una manera perfecta de fer nous amics o companys de joc. Des de torneigs, sessions de joc, fins a esdeveniments socials, a David Lloyd Gavà Mar sempre hi haurà una oportunitat per a demostrar el teu nivell a les pistes.

Padel ball

Competició

A David Lloyd Gavà Mar organitzem grups per a participar a les lligues més importants de pàdel. Des de la lliga americana, rànquings i torneigs fins a esdeveniments per equips. Ens preocupem per oferir oportunitats als nostres socis per a reunir-se, competir i provar el seu nivell a les pistes.

Apunta’t ja

Pistes de Pàdel a Gavà Mar

Els esports de raqueta són un dels principals atractius a David Lloyd Gavà Mar i ens fa únics. Les nostres instal·lacions ens permeten oferir una increïble i inigualable experiència a les millors pistes de pàdel del país. Juga en una de les nostres 8 pistes de pàdel exteriors i gaudeix dels torneigs i esdeveniments socials que organitzem per a conèixer jugadors de tots els nivells.

  • 8 pistes de Pàdel exteriors
  • Casals de Pàdel
  • Club social de Pàdel
  • Torneigs de Pàdel
  • Classes de Pàdel individuals i en grup.
*Avís: les imatges són il·lustratives i poden ser d’un club diferent al seleccionat.
The David Lloyd Clubs logo
© Copyright 2022 David Lloyd Leisure Ltd.
IVA No. 740 5477 34. Companyia registrada nº 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX