Turo
Canviar de club
CA
A Turo
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Família i nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Inversió al club
Turo
Canviar de club
A Turo:
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Família i nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Inversió al club
CA
Accés per socis
Corporate meeting

TuroEsdeveniments d'empresa

Esdeveniments d'empresa

A David Lloyd Club Turó comptem amb espais exteriors i interiors de diverses capacitats on celebrar reunions, formacions, sopars d'empresa o presentacions de producte. Les nostres instal·lacions esportives són un plus: podràs organitzar jornades de team building, torneigs de pàdel, masterclass o tallers per millorar la salut física i mental del teu equip. I no hauràs de fer res perquè el nostre departament especialitzat en esdeveniments s’encarregarà de tot per tu.

Lady remote working

Un lloc per al teletreball

Teletreballar no implica quedar-se a casa. Instal·la la teva oficina en una de les sales del club i canvia d'escenari quan necessitis un descans: pren en cafè a la terrassa, relaxa't a l'spa o, per què no, apunta't a una classe per activar-te.

Acords corporate

Amb els nostres acords corporate, els teus empleats podran gaudir de les nostres instal·lacions amb condicions especials. I el millor és que els podràs donar aquest extra sense cost addicional per a la teva empresa.

Potencia el teu negoci

Vols col·laborar amb el club? Tenim moltes possibilitats, des de participar en tornejos i esdeveniments esportius a estar presents durant tot l'any a les nostres instal·lacions.

Fes el següent pas
Vols saber com apuntar-te a David Lloyd Turo pot transformar-te a tu i canviar el temps que passes en família?
*Avís: les imatges són il·lustratives i poden ser d’un club diferent al seleccionat.
The David Lloyd Clubs logo
© Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
IVA No. 740 5477 34. Companyia registrada nº 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX