Turo
Canviar de club
A Turo
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Turo
Canviar de club
A Turo:
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Accés per socis
Corporate meeting

TuroEsdeveniments d'empresa

Esdeveniments d'empresa

A David Lloyd Club Turó comptem amb espais exteriors i interiors de diverses capacitats on celebrar reunions, formacions, sopars d'empresa o presentacions de producte. Les nostres instal·lacions esportives són un plus: podràs organitzar jornades de team building, torneigs de pàdel, masterclass o tallers per millorar la salut física i mental del teu equip. I no hauràs de fer res perquè el nostre departament especialitzat en esdeveniments s’encarregarà de tot per tu.

Lady remote working

Un lloc per al teletreball

Teletreballar no implica quedar-se a casa. Instal·la la teva oficina en una de les sales del club i canvia d'escenari quan necessitis un descans: pren en cafè a la terrassa, relaxa't a l'spa o, per què no, apunta't a una classe per activar-te.

Acords corporate

Amb els nostres acords corporate, els teus empleats podran gaudir de les nostres instal·lacions amb condicions especials. I el millor és que els podràs donar aquest extra sense cost addicional per a la teva empresa.

Potencia el teu negoci

Vols col·laborar amb el club? Tenim moltes possibilitats, des de participar en tornejos i esdeveniments esportius a estar presents durant tot l'any a les nostres instal·lacions.

Fes el següent pas
Vols saber com apuntar-te a David Lloyd Turo pot transformar-te a tu i canviar el temps que passes en família?
VAT No. 740 5477 34
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.