Posa't en contacte

Posa't en contacte amb el club per telèfon o correu electrònic.  Troba el teu club aquí.

També pots posar-te en contacte amb el teu club a través d'una d'aquestes adreces de correu electrònic:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Consultes dels socis

Si ja ets soci i tens algun dubte sobre la teva quota o el club, inicia sessió a l'àrea de socis i selecciona "Consulta general" a la part superior.  Inicia sessió a l'àrea de socis aquí.

Vols fer-te soci? 

Estarem encantats d'ensenyar-te el club de la teva zona. És molt fàcil concertar una visita, només cal que facis clic aquí.

Procés d'obtenció d'ajuda

Si t'has posat en contacte amb el teu club, però els membres de l'equip no et poden ajudar, hauràs de parlar amb el cap de departament. En cas que tampoc pugui resoldre el teu problema, caldrà que contactis amb la directora general, que farà tot el possible per intentar ajudar-te. També pots posar-te en contacte amb el club per correu electrònic a [email protected]. I també trobaràs aquesta adreça de correu a les pàgines del teu club al lloc web de David Lloyd. Fes servir el  Cercador de clubs per trobar el teu.

Si després de seguir el procés descrit a dalt no quedes satisfet amb el resultat obtingut, fes-nos arribar un correu electrònic a [email protected], o truca'ns al 0300 3039531 i selecciona la tercera opció. De manera alternativa, pots escriure al director regional a les nostres oficines centrals (David Lloyd Leisure, PO Box 439, Hatfield, AL10 1EF).