HEM DESENVOLUPAT UNA OFERTA MOLT COMPLETA D’ACTIVITATS QUE TOTS ELS SOCIS PODRAN GAUDIR, TANT INDIVIDUALMENT COM EN FAMÍLIA

Spain family

Famílies i nens als clubs David Lloyd

Coneixem bé la importància de mantenir tota la família sana i activa, per això hem reunit una gran varietat d'activitats no només per a nens, sinó perquè tots en gaudiu plegats. Degusteu els nostres plats junts o divertiu-vos en família en algun dels nostres esdeveniments socials: a David Lloyd oferim coses que agradaran a tots els socis, tinguin l'edat que tinguin.

Organitzem moltes activitats divertides que faran que els vostres fills estiguin ben entretinguts i contents. Hem pensat en tot perquè pugueu gaudir d'estones de tranquil·litat, diversió i moments de qualitat junts. 

Image of 5 children swimming in a pool.

Set them free

As our little ones grow older, keeping them fit and healthy can be a real challenge, so we’ve listened to our members and have made it easier for children to stay active and get more from their David Lloyd Club.

Take the plunge

Giving kids the freedom to swim independently in a safe environment can really boost their confidence and help improve their skills. We’ve made our pools more accessible so children aged 10-12 years old can now swim independently during family swim times. All they need to do is complete a shark test – performing some supervised swim drills in the water - and they’re all set.

Gym time

There’s a whole new world of exercises and equipment to explore, which we know can appear a little daunting, so we’ve made our gym more accessible from a younger age. Children aged 10-12 years can now use the gym when supervised by a parent or the gym team. All they need to do is complete a ‘Start Up’ gym induction with our gym team and hit the gym floor. Check out your local club for more details.

Spain parties

Restaurants

Seleccionem productes frescos de temporada amb molta cura i servim deliciosos àpats equilibrats de gran qualitat. Tenim una oferta per a tots els gustos i per a cada moment del dia: un snack ràpid de bon matí, un tranquil esmorzar o dinar a la terrassa sota el sol o alguna cosa per picar al costat de la piscina.
Family and kids pool

Diversió familiar

Amb una oferta tan àmplia d'activitats familiars, no és cap sorpresa que a les famílies els hi encanti passar l'estona als clubs David Lloyd: aneu-hi a nedar, jugar a tennis, esmorzar, dinar… i deixeu que els nens juguin a la zona infantil. Abans que us adoneu haurà passat tot el dia, però no marxeu sense fer una visita ràpida a l'spa mentre els nens s’entretenen en una sessió de DL Kids!

Ens encanta que els nostres clubs siguin llocs acollidors on relacionar-se: segur que trobareu moltes activitats a les quals voldreu apuntar-vos.

DL Kids creche

DL Kids

El nostre fantàstic programa DL Kids és una manera ideal d'aconseguir que els teus fills es mantinguin sans i en forma mentre s'ho passen d'allò més bé. I el que és millor: hem dissenyat l’horari infantil perquè coincideixin amb els horaris d'activitats dirigides per a adults, de manera que mentre els nens es diverteixen fent manualitats o jugant, tu pots apuntar-te a alguna classe.

DL Kids és una manera perfecta de tenir els nens entretinguts mentre desenvolupen noves habilitats, practiquen esport i fan nous amics.

Spain all stars

All Stars

Els nostres programes All Stars són fantàstics per aconseguir que els teus fills aprenguin noves habilitats en un entorn molt divertit. Els nostres entrenadors comencen els programes de tennis, pàdel i natació ensenyant el més bàsic i gradualment van augmentant la dificultat perquè els nens millorin i progressin en l'esport que han triat, sense deixar de divertir-se. De fet, l'únic problema pot ser que aviat siguin millors que tu!
Junior tennis

De nadons a adolescents

Tinguin l'edat que tinguin els teus fills, sempre trobaran alguna activitat per a ells. Per als nostres socis més joves, comptem amb un equip de guarderia excel·lent i totalment qualificat, que estarà encantat d'ocupar-se d’ells.

A més dels nostres fantàstics programes DL Kids, Holiday Active i All Stars, oferim classes especials de gimnàs, tennis i natació per als socis de més d'11 anys, així els donem moltes oportunitats de mantenir-se en forma.

Children playing in a DL Kids soft play area.

Festes i esdeveniments

A tothom li agraden les festes i a nosaltres ens encanta organitzar-les: fem divertides festes temàtiques, amb menjar deliciós, invitacions i bosses d'aniversari. Tu només has de portar el pastís, uns quants convidats i el nen o nena que fa anys: deixa'ns la resta a nosaltres.

I no fem només festes d'aniversari; oferim una gran quantitat de serveis i espais diversos per a celebracions, actes d'empresa, sales de reunions i esdeveniments socials. Tant si vols fer una celebració a l'interior com a l'exterior, et garantim que passaràs un dia inoblidable. Nosaltres ens ocuparem de tot, l'únic que hauràs de fer tu és passar-t'ho bé.

A punt per unir-se?