No importa el teu nivell de forma física ni els objectius que tinguis: t'encantaran els nostres gimnasos

Studio group cycling

GIMNAS

Sabem que és molt més fàcil posar-nos en forma quan ens ho passem bé. Per a la majoria de nosaltres, això vol dir anar canviant la nostra rutina regularment per motivar-nos més i no avorrir-nos. A David Lloyd oferim una gran varietat d'opcions, de manera que sempre podràs provar alguna cosa nova!

Els nostres gimnasos tenen una varietat d'equipaments inigualable, les activitats dirigides que oferim són incomparables i els nostres entrenadors personals estan a la teva disposició per ajudar-te a aconseguir els teus objectius. També comptem amb unes impressionants piscines cobertes i exteriors, entrenadors de natació tant per a adults com per a nens, i el lloc ideal per a relaxar-nos després de l'esport: els nostres spas.

Gym personal trainer

GIMNAS I FITNESS

Hem desenvolupat un gimnàs totalment innovador on podràs realitzar qualsevol tipus d'entrenament en un espai molt ampli, obert i acollidor. Comptem amb prou equipament, espai i experiència per planificar exercicis amb el màxim detall. Tenim zones de càrdio, pes lliure, PowerPlates i TRX. Un dels nostres aparells preferits és SYNRGY360: és perfecte per fer entrenament funcional i permet realitzar una varietat d'exercicis molt completa. 

Studio yoga

Activitats dirigides

Fer exercici en grup és una bona manera de mantenir la teva motivació i variar la teva rutina d'activitats físiques. Oferim una gran varietat de classes, que encara són millors gràcies a la dedicació i experiència dels nostres instructors, que t'ajudaran a donar el màxim en cada sessió. Amb totes les opcions que et proposem cada dia, sempre hi haurà una classe que t’agradi. Tant si vols fer activitats d'alta intensitat, com Les Mills BodyPump™, o treballar el cos i la ment amb activitats com el ioga, les nostres classes t'encantaran. Les sessions de cycling també són una bona manera de cremar calories i treballar la teva força i resistència.
Gym Personal Training session

Entrenament personal

Siguin quins siguin els teus objectius per estar en forma, els nostres entrenadors personals treballaran amb tu per garantir que els aconsegueixes. Tots els nostres entrenadors estan altament qualificats i acompleixen els estàndards més alts del sector. A més a més, també han passat pel campus de David Lloyd, on han seguit un exigent entrenament intern. El nostre equip és molt accessible i estarà completament centrat en tu durant les teves sessions, però no t'oblidis que et posaran reptes, et motivaran i et portaran al límit perquè treguis el màxim profit de cada classe. Et sorprendràs de la rapidesa amb què notaràs els increïbles resultats!

A punt per unir-se?