No importa el teu nivell de forma física ni els objectius que tinguis: t'encantaran els nostres gimnasos

Troba un gimnàs a prop teu

Els nostres gimnasos ofereixen molt més que un gimnàs. Entenem que per a molts dels nostres socis és important comptar amb unes instal·lacions de fitness de luxe. Per això oferim gimnasos espaiosos amb una distribució oberta i sociable que combina diferents tipus d'entrenament.

Els nostres gimnasos tenen àmplies zones de pesos lliures, zones d'entrenament funcional, equips cardiovasculars de baix impacte i màquines de pesos. Amb la nostra àmplia gamma d'equips i els nostres experts entrenadors personals, podreu combinar els vostres entrenaments i mantenir-vos motivats per assolir els vostres objectius.

Si vols millorar la teva salut cardiovascular, mantenir un pes saludable, augmentar la teva força física o simplement gaudir d´un entrenament i sentir-te bé amb tu mateix, un gimnàs David Lloyd Clubs té tot el que necessites i més.

 

Trobeu el vostre gimnàs local de David Lloyd Clubs

Instal·lacions de gimnàs a David Lloyd Clubs

Els nostres gimnasos estan equipats amb els últims equips de fitness d'alta qualitat. Ofereix màquines Life Fitness d'última generació amb pantalles interactivas. La nostra selecció de cintes de correr inclou els avantguardistes Woodway Curve. També disposem de màquines de retir Concept 2, Wattbikes, elíptics Octane, SkiErgs i molt més. Si li interessa l'entrenament cardiovascular, tenim tot el que necessita.

Per als que prefereixen l'entrenament amb peses, tenim una àmplia gamma d'opcions. Nuestra col·lecció de peses lliures i màquines de resistència amb peses li impressionarà. Podrà entrenar amb mancuernas, barres, plaques de peses i kettlebells aptes per a tots els nivells. A més, disposem de suports, bancs i plataformes d'aixecament líders en el sector. Si és nou en l'entrenament de força, les nostres màquines de resistència són un punt de partida perfecte, ja que alguna vegada al seu cos a menys tensió.

Per afegir varietat a la seva rutina d'entrenament, oferim àrees d'entrenament funcional. Pot augmentar la seva potència utilitzant un Plyobox, treballar les piernas a les nostres pistes de trineo o gaudir d'un entrenament de cos complet utilitzant els nostres bastidors d'entrenament Synrgy360 i les correes TRX. Amb aquestes opcions, podeu barrejar els vostres exercicis i maximitzar els vostres resultats.

Entrenament personal a David Lloyd Clubs

A més dels nostres equips de gimnasio de primera categoria, els nostres gimnasos ofereixen molt més. Els nostres experts entrenadors personals ofereixen sessions personalitzades de 1 a 2 per dur a terme la seva experiència al gimnàs al següent nivell i mantenir-lo motivat per assolir els seus objectius. També tenim una àmplia gamma de classes d'exercicis en grup dirigides pels nostres entrenadores, que utilitzen diferents equips per mantenir els participants compromesos i amb energia. En els Clubs David Lloyd també oferim entrenament en grup i classes individuals a la piscina. Per a més informació, visiteu la nostra pàgina de classes de nació per a adults.
Image of teenagers using the battle ropes in the gym

Gimnàs familiar

A David Lloyd Clubs, entenem els reptes d'equilibrar el temps familiar amb l'exercici. Per això oferim un enfocament familiar que us permet estar junts i mantenir-vos sa i actiu. Els adolescents a partir de 16 anys tenen la llibertat d'utilitzar el gimnàs sense supervisió. El nostre programa Fitness into Teens està dissenyat per ajudar els nostres membres més joves a passar d'activitats estructurades i estretament supervisades a opcions que els donin més independència per perseguir els seus propis objectius de fitness

Consulta les nostres opcions per fer exercici en família >
Image of HIIT class

Classes de fitness als clubs David Lloyd

Les classes de fitness són una manera popular de mantenir la forma física, millorar la salut i millorar el benestar general. David Lloyd Clubs ofereix una àmplia gamma de classes per triar, el que el converteix en el lloc perfecte per fer exercici en grup.

Des de sessions de HIIT d'alta intensitat i classes dinàmiques de ciclisme en grup fins a la tranquil·litat del ioga i la refrescant experiència a l'aire lliure del nostre Battlebox, hi ha alguna cosa per a tothom. Fins i tot fem classes d'aigua a la piscina. Sigui quina sigui la vostra preferència, segur que trobareu una classe a la qual us agradarà i continueu assistint.

En participar en aquestes classes, no només descobriràs noves maneres de fer exercici, sinó que també et beneficiaràs de l'augment de la motivació que comporta l'entrenament amb altres persones. A més, fins i tot podeu fer nous amics pel camí!

Trobeu el vostre club local per començar amb classes de fitness a David Lloyd Clubs >

A punt per unir-se?