Responsabilitat social Corporativa

Com a principal grup de salut, esports i oci a Europa, David Lloyd Leisure reconeix la responsabilitat i la important tasca que té de contribuir a crear una societat més sana i un entorn sostenible.

En aquest sentit ja hem fet uns quants passos molt significatius que demostren el nostre compromís amb els principis de responsabilitat social corporativa que cada cop suporten més tota la nostra estratègia de negoci.


ELS OBJECTIUS

Malgrat la dura situació econòmica actual, mantenim ferm el nostre objectiu principal. Beneficiar els nostres socis, empleats i les comunitats en les quals treballem és una part integral de la manera de fer de David Lloyd Leisure, i continuarà sent clau per aconseguir èxits en el futur com a negoci sostenible.

Durant 30 anys hem ajudat famílies senceres a dur una vida activa i saludable; la base del nostre negoci és la base de la nostra responsabilitat social corporativa (RSC). Però més enllà d'això, també estem compromesos amb accions i iniciatives que donen suport a altres principis de RSC: fem tot el possible per combatre el canvi climàtic, reduir els residus i utilitzar matèries primeres sostenibles.

PELS NOSTRES SOCIS, PEL NOSTRE EQUIP

Els nostres 450.000 socis i 6.000 empleats indiquen que continuem oferint les millors instal·lacions, serveis i programes, productes innovadors i una experiència inigualable; un enfocament complet per promoure i donar suport a un estil de vida actiu i saludable i ajudar la gent a prendre decisions encertades.

El nostre objectiu és motivar i ajudar les persones a maximitzar el seu potencial i aconseguir els seus objectius mitjançant diverses propostes: des de programes d'entrenament com el Tennis All Stars, que educa joves talents i els desperta l'interès en un esport social (compta amb 15.000 joves participants cada setmana) o Natació All Stars (que cada setmana ajuda 20.000 nens i nenes a aprendre una habilitat bàsica per la vida), fins a vídeos de classes online impartides per experts, el nostre programa d'aprimament Lose & Shape Up i la competició Personal Training Hero of the Year. Donem el millor de nosaltres per fer que els altres treguin el millor d’ells.

Amb aquesta finalitat, busquem activament noves maneres de contribuir positivament a la seva salut i benestar.LES INICIATIVES

N'és un exemple la nostra empresa conjunta formada per David Lloyd Raynes Park i Pure Sports Medicine, un centre mèdic de lesions esportives únic dedicat a la prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació de lesions esportives i problemes del sistema musculoesquelètic. N'és un altre exemple el nostre nou concepte de spa a David Lloyd Farnham, que està totalment dedicat a promoure la salut i el benestar.

I aquest any hem fet una proposta líder en el sector del fitness i la nutrició: hem presentat una nova oferta de menjar i begudes. DLicious: "menjar ràpid per posar-te en forma" va ser la primera proposta d'aquest tipus a presentar-se al Regne Unit; integra la nostra filosofia i l'enfocament de fer una dieta sana i equilibrada aprofitant els coneixements i l'experiència que tenim per tal que les persones aconsegueixin els seus objectius a través de l'esport i l'activitat física.

Aquesta és una de les iniciatives que ha sorgit com a resultat directe del feedback dels socis. El que pensen els nostres socis és essencial per nosaltres i sempre volem saber la seva opinió. Estem orgullosos de poder dir que quasi el 80% dels nostres socis han afirmat aquest any que recomanarien David Lloyd Leisure.ENTORN DE TREBALL

De la mateixa manera que ens agrada ajudar els nostres socis a maximitzar el seu potencial, també ens agrada assegurar-nos que comptem amb els millors professionals, així podem garantir l'èxit de les nostres instal·lacions, serveis i productes, a més d'oferir molta experiència. Pensem que és essencial potenciar el seu talent i garantir la seva salut i benestar.

La nostra enquesta als empleats del 2011 mostrava un augment significatiu en la puntuació del compromís: el nostre equip cada any està més involucrat amb la companyia i els seus valors.  

Aquest any hem establert una estratègia d'empleats basada en el "Personal Best" i una política de servei d'atenció al client per refermar David Lloyd Leisure com a líder del mercat en aquest camp.PER POSAR-SE EN FORMA, PER SOCIALITZAR

Els nostres clubs no només són un lloc de treball excel·lent, sinó que permeten que els socis que tenen maneres de pensar similar es coneguin, comparteixin experiències i facin amistat.

Dels nostres clubs han sorgit relacions pròsperes, que van des dels aficionats al tennis que queden de manera regular per jugar amb aquells que tenen un nivell similar, fins a clubs de running o grups socials. Tenim intenció de promoure el desenvolupament d'aquestes comunitats oferint una tecnologia que permeti als amants de l'esport relacionar-se per Internet, fer nous amics i participar en més activitats.OBRES BENÈFIQUES I COMPROMÍS SOCIAL

En un sentit comunitari més ampli, promovem el desenvolupament de relacions entre clubs i grups, associacions i institucions locals; ens donem a conèixer i aportem la nostra experiència per motivar i inspirar els alumnes d'escoles, instituts i altres organitzacions. Cada any, mitjançant els nostres convenis Community Use Agreements, hem ofert unes 30.000 hores d'accés gratuït a les nostres instal·lacions de tennis i els nostres entrenadors.

Una part essencial de la nostra responsabilitat comunitària és la nostra feina amb nombroses organitzacions benèfiques, que inclouen col·laboracions tant a nivell local com nacional. El nostre compromís ferm de donar suport a les bones causes es posa de manifest amb les nostres donacions a organitzacions benèfiques, els actes que fem cada any per recaptar fons i el fet de facilitar l'accés gratuït a instal·lacions i a entrenament, suport i experiència per ajudar els participants de competicions benèfiques i altres reptes esportius.

David Lloyd Leisure valora molt les opinions i els desitjos dels seus socis i empleats i per aquest motiu els hem demanat que escollissin el nostre soci benèfic nacional, Together for Short Lives. Així mateix, els nostres clubs continuaran involucrant-se amb bones causes que siguin importants per a les seves comunicats locals.OBJECTIUS ECOLÒGICS

La nostra organització té com a finalitat ajudar les persones a complir els seus objectius a nivell físic i nutricional, i transmetre la nostra experiència i coneixements a les comunitats per aconseguir benestar i salut generalitzada a llarg termini. De cara a millorar el rendiment mediambiental de la companyia, hem adoptat un enfocament similar.

Ens comprometen a reduir un 20% la petjada de carboni en un període de 4 anys (el 2014) i a reciclar un 60% de tots els nostres productes consumibles cada any.

La feina feta en aquest camp fins avui ens ha permès obtenir el certificat Carbon Trust.

Hem adoptat models financers innovadors per introduir equipaments energèticament eficients a la companyia i hem incorporat diverses innovacions tecnològiques, com dutxes amb airejadors, que han reduït el nostre consum d'aigua més d'un 20% (i a la vegada han aconseguit una reducció del consum de gas del 8%). Una notable inversió en sistemes de cogeneració també ha contribuït a reduir la nostra petjada de carboni.

Fins ara hem aconseguit un índex de reciclatge del 35% a través de la recollida selectiva de vidre, plàstic i paper.

Hem alineat les nostres estratègies de sostenibilitat amb les dels nostres principals proveïdors amb l'objectiu de beneficiar-nos mútuament. Per a l'enllumenat i les reformes només utilitzem productes respectuosos amb el medi ambient, i sempre que podem oferim productes de consum de proximitat, com en el cas de l'aigua mineral.

Estem introduint pràctiques recomanades i duent a terme noves iniciatives a tot el grup amb la intenció de reduir encara més el consum d'energia, com per exemple un pla per optimitzar el voltatge dels equipaments.

S'està fent una avaluació dels clubs per millorar-ne el rendiment global. També s'està invertint més en cogeneració i s'estan identificant les zones on es malgasta aigua.

Estem orgullosos de ser el grup europeu capdavanter en salut, esports i oci. I ens comprometem a convertir-nos en el proveïdor de salut i fitness amb més consciència mediambiental.  

 

Interessat en unir-se?