Canviar de club
CA
A David Lloyd Clubs
Esports de raqueta
Fitness
Famílies i Nens
Blog
Canviar de club
A David Lloyd Clubs:
Esports de raqueta
Fitness
Famílies i Nens
Blog
CA
Accés per socis

Consulta les nostres quotes

Explica'ns què estàs buscant i t’ajudarem a escollir la millor quota per a tu

1. Duració

Tria un contracte anual o flexible

2. Tipus de quota

Tria una opció que s'adapti a les teves necessitats *
*
No totes les opcions estan disponibles a tots els clubs, però el nostre equip ajudarà a trobar la subscripció que millor s'adapti a les teves necessitats.

3. Accés al club

Selecciona les opcions que apliquin

QUÈ INCLOU LA TEVA SUBSCRIPCIÓ:

Ser soci de David Lloyd Clubs té molts beneficis. Els nostres clubs són un lloc fantàstic per estar actiu, passar temps en família i també fer esport. Fes-te soci i podràs aprofitar al màxim:
  • L'accés a les nostres instal·lacions de gimnàs d'última generació
  • L'accés a les nostres impressionants instal·lacions de spa (s'apliquen algunes excepcions)
  • L'oportunitat de jugar a tennis i pàdel a pistes de qualitat professional (Platinum i Diamond)
  • L'oportunitat de nedar a les nostres piscines interiors i exteriors climatitzades
  • Poder escollir entre centenars d'activitats dirigides a la setmana a cada club, incloses les nostres exclusives classes Signature
  • L'accés als nostres espais socials: un lloc per a treballar, relaxar-se i gaudir de plats i begudes saludables durant tot el dia

Preguntes Freqüents

La permanència depèn del tipus de contracte que escullis. Tots els contractes estàndard tenen una durada d'almenys 12 mesos naturals complets i continuen fins que cancel·lis la teva condició de soci. Tots els contractes flexibles tenen una durada mínima de 3 mesos naturals complets i continuen fins que et donis de baixa com a soci.

La majoria de les nostres activitats dirigides estan incloses en el preu de la teva quota. Per algunes classes és necessari ser soci Platinum o Diamond. Pots consultar l'horari d'activitats dirigides dels nostres clubs on-line o a través de l'aplicació mòbil de David Lloyd Clubs.

Sí, pots portar convidats al teu Club perquè gaudeixin de les nostres instal·lacions. Totes les quotes Platinum inclouen una invitació mensual perquè puguis convidar els teus amics al Club. També pots adquirir més invitacions, el preu dels quals variarà segons el Club. Si el teu convidat només vol utilitzar les zones socials, pots fer servir invitacions socials. Per saber-ne més, feu clic aquí.

Sí. Comptem amb acords amb diverses empreses per oferir condicions especials als seus empleats en inscriure’s a David Lloyd Clubs. Per saber-ne més, feu clic aquí.

VAT No. 740 5477 34
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX