Turo
Canviar de club
CA
A Turo
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Turo
Canviar de club
A Turo:
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
CA
Accés per socis
A group of people cycling in a class
TuroActivitats dirigides

Activitats dirigides a David Lloyd Turó

Si busques l'extra de motivació que aporta entrenar en grup, a David Lloyd Turó trobaràs una variada oferta d'activitats dirigides. Des de HIIT, ball i cycling fins a ioga i Pilates Reformer, a les nostres sales tenen lloc més de 140 classes cada setmana.

A més, comptem amb les Signature Classes, exclusives de David Lloyd Clubs, dissenyades especialment per donar una experiència de fitness boutique als nostres socis. Prova-les i voldràs repetir!

Reformer Pilates

Ioga i holístiques

Afegeix equilibri i harmonia per a compensar l’estrés del dia a dia amb una varietat d’inspiradores classes de ioga i holístiques per a tots el públics. Estan dissenyades per a ajudar-te a augmenar la teva flexibilitat i força i relaxar-te. També tenim màquines de Pilates Reformer al gimnàs a més d’altre equipament per a fer estiraments. 

Signature Classes

Descobreix les classes exclusives David Lloyd Clubs i escull la que vulguis segons el teu estat d'ànim, des de l'adrenalina de Blaze fins a la calma d'SPIRIT. La teva classe, la teva actitud, tu tries.

Blaze at David Lloyd
Blaze at David Lloyd

Classes de BLAZE

Per a un entrenament intens i complet, BLAZE és la teva activitat. Una classe única de HIIT que combina exercicis de força, cardio i arts marcials. Les sessions tenen lloc en un estudi especialment dissenyat on la música i la il·luminació et motivaran i faran que arribis al teu màxim rendiment. Vols entrenar amb els teus fills? Prova BLAZE REBELS, una classe HIIT en família adaptada a nens i adults.

Spirit

T'encanta el ioga i Pilates? Escapa del dia a dia amb SPIRIT, la nostra exclusiva classe holística. La sessió combina elements de ioga, Pilates i meditació en un entrenament que et relaxarà i on recarregaràs la teva energia. A cada sessió faràs exercicis i postures que milloraran la teva força, potència i flexibilitat, abans d'acabar amb un període de meditació que t'ajudarà a reposar cos i ment.

Ign1te

Et sents amb energia per a una classe d’alta intensitat? Prova IGN1TE, una activitat inspirada en les arts marcials mixtes. En aquesta sessió full body, treballaràs tot el teu cos mentre dónescolpeges, saltes i corres. Després d'una sèrie d'exercicis, hi ha una ronda final on faràs tantes repeticions com sigui possible. Els nostres experts instructors t’ajudaran a aprofitar al màxim cada classe.

CYCLONE

CYCLONE és una classe de cycling com mai has provat abans. En un estudi equipat amb bicicletes Stages SC3, treballaràs la teva força, velocitat i forma física, mentre puges muntanyes, recorres carreteres o fas contrarellotge: cada classe és diferent. A CYCLONE, les teves estadístiques es mostren a la pantalla mentre fas la sessió i pots fer un seguiment del teu rendiment després de cada classe, perquè segueixis el teu progrés i t'esforcis al màxim.

Battlebox

Porta el teu entrenament a l’exterior amb les nostres classes de Battlebox, en un espai inspirat en el boot camp. Posa a prova el teu cos amb les nostres sessions dirigides per un instructor o anima a tota la família a participar a les classes de Battlebox Play.

Consultar els horaris

Classes a David Lloyd Club Turó

Amb una àmplia varietat de classes de grup per escollir al dia a les nostres sales, segur que trobaràs la que més s’adapti a tu.

  • Sala de cycling amb bicicletes Stages SC3
  • Sala High Energy per a activitats de càrdio i tonificació
  • Sala Mind & Body per a activitats holístiques
  • Estudi Blaze
  • Espai d’entrenament exterior
  • Classes d’entrenament funcional
  • Classes d’aquagym
Horari setmanal
The David Lloyd app
Reserva sobre la marxa
Descarrega l'aplicació per consultar els horaris i reservar classes i pistes sempre que vulguis.
Download the iOS app
Download the Android app

Instal·lacions

Destacats a David Lloyd Turo*
A member exercising in the club

Descobreix Turo

Sol·licita informació
Fes el següent pas
Vols saber com apuntar-te a David Lloyd Turo pot transformar-te a tu i canviar el temps que passes en família?
VAT No. 740 5477 34
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.