Política de privacita

DECLARACIÓ DE PRIVACITAT DELS CLUBS DAVID LLOYD

Aquesta és la nostra política de privacitat. Aquí hi trobarà tota la informació que ha de saber sobre l'ús de les seves dades personals.

QUI SOM?

David Lloyd Clubs és una marca registrada propietat de David Lloyd Leisure Limited, amb domicili social a The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX, registrada a Anglaterra amb el número d'empresa 1516226.

INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOLLIM

Podem recollir i gestionar les següents dades sobre vostè agrupades per categories:

Socis, no socis i visitants

Informació de contacte i identificació

Quan sol·liciti informació a través de la nostra pàgina web o quan  es registri com a convidat en un dels nostres clubs, recopilarem el seu nom, l'adreça postal i electrònica, telèfon(s) i preferències de contacte. Si algun dels nostres socis fa una reserva per a vostè com a convidat o el recomana com a amic, ens podrà proporcionar el seu nom, el número de telèfon i l'adreça electrònica.

Sessions informatives i dispositius electrònics

Recollim el seu nom, adreça electrònica i l'adreça IP del seu dispositiu i del seu MAC quan es connecta al nostre WiFi.

Dades de pagament

Si paga productes i serveis amb targeta als nostres clubs, recollim el registre dels seus pagaments.

Ús de les instal·lacions i les dades d'assistència

Podem gravar la seva imatge a través de càmeres de videovigilància quan vostè visita els nostres clubs.

Si vostè visita el nostre lloc web, podem registrar l'URL del qual prové, tipus de navegador utilitzat, l'adreça IP i la ubicació del dispositiu.

Si utilitza un dels nostres spas podem registrar la reserva i guardar informació de la seva salut general i del seu tractament.

Correspondència i accidents

Si vostè ens contacta, podem tenir un registre de la correspondència i comentaris i respostes que transmet a través d'enquestes i del nostre sistema de captació d´opinions.

Si vostè o un fill seu es veu implicat o afectat en un accident en un dels nostres clubs, recollirem detalls de l'esmentat accident.

Dades sobre els seus fills

Si els seus fills assisteixen a una activitat supervisada en un dels nostres clubs, registrem la seva assistència, les dades de contacte d'emergència i la informació imprescindible sobre la seva salut, per exemple, al·lèrgies.

Socis

Així mateix, si vostè és soci d'un dels nostres clubs, podem recollir i tractar les següents dades agrupades per categories:

Dades de contacte i identificació

Registrem el seu sexe i data de naixement. També podem fer-li una fotografia en el moment de la inscripció. Guardem el seu nom d'usuari i la contrasenya si s'inscriu a través del nostre web. Si ens facilita  documents  en suport de la seva sol·licitud d’informació o l’alta de soci, els guardarem en un fitxer.

Informació de sessions i de dispositius electrònics

Si fa servir la nostra aplicació mòbil, registrem les dades d'ús i de localització (en cas que la configuració del seu dispositiu ho permeti).

Dades de pagament

Guardem les dades sobre les característiques de la seva alta, de les quotes de tots els socis integrats al seu compte i la informació sobre els pagaments que realitzi. Si paga la seva quota de soci i altres mitjançant domiciliació bancària, guardem les seves dades bancàries.

Dades d'assistència i d'ús de les instal·lacions

Portem un registre dels accessos que realitzi en qualsevol club David Lloyd utilitzant el seu carnet de soci. Guardem també la informació de les seves reserves de classes i de raquetes. Portem registre dels abonaments i les invitacions emesos al seu nom. Portem registre de la seva condició de salut i dels seus objectius de fitness en cas que decideixi compartir aquesta informació amb nosaltres.

Les seves circumstàncies personals

Si ens presenta proves de trasllat del seu lloc de treball, d'acomiadament o de malaltia d'acord amb el que preveu la nostra política de cancel·lació o suspensió, guardarem aquesta informació en els nostres arxius.

Informació que rebem de tercers

Si disposa d’una quota d’empresa, ens podran facilitar el seu número d'empleat. Si connecta el dispositiu portàtil a qualsevol equipament del club, automàticament rebrem dades del dispositiu. Si el dispositiu ja està registrat amb nosaltres, podem rebre també dades d'utilització del seu proveïdor.

Dades guardades per altres proveïdors de serveis

Podem posar a disposició dels nostres socis serveis prestats per altres empreses. En cada cas, aquestes són responsables d'informar sobre les dades personals que recullin.

COM FEM SERVIR LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

No socis i convidats

Si vostè no és soci/sòcia utilitzarem la informació que ens faciliti o que recopilem de conformitat amb aquesta política de Privacitat i amb els Termes d'ús del lloc web d'acord amb els nostres legítims interessos comercials, excepte indicació contrària, per als següents objectius:

Dades de contacte i identificació

Utilitzem les seves dades de contacte per respondre a la seva petició d'informació o per gestionar la seva reserva i informar-lo sobre els nostres productes i serveis que puguin ser del seu interès (en particular les dades de correu electrònic, telèfon i SMS en cas que ens hagi donat el seu consentiment per enviar-li aquesta informació electrònicament).

Informació de sessions i de dispositius electrònics

Utilitzem informació de les sessions i dels dispositius electrònics per gestionar l'accés a la nostra xarxa i per fer més fàcil l'ús del nostre web.

Dades de pagament

Fem servir les dades de la seva targeta bancària per efectuar el cobrament de productes i serveis.

Dades d'assistència i d'ús de les instal·lacions

Utilitzem les càmeres de videovigilància per a la prevenció i detecció de delictes i per garantir la salut i la seguretat de convidats, socis i treballadors. Utilitzem la informació d'ús de la nostra pàgina web per fer-ne més fàcil la navegació.

Utilitzem la informació que vostè ens proporciona en visitar l'Spa per gestionar les nostres reserves i per informar els terapeutes a l'hora d'oferir tractaments. Requerim el seu consentiment per a processar la informació sobre la seva salut i no estem autoritzats a oferir cap tractament sense aquest consentiment.

Correspondència i accidents

Fem servir les seves opinions i suggeriments per a millorar les nostres instal·lacions i serveis i per a ajudar-nos en la resolució de qualsevol dubte que ens hagi pogut plantejar. Registrem detalls de possibles contratemps o accidents en compliment de les nostres obligacions d'acord amb la legislació de seguretat i salut.

Dades sobre els seus fills

Utilitzem la informació que ens proporcioni sobre els seus fills per garantir la salut i la seguretat dels mateixos.

Socis i ex-socis

Si vostè és soci utilitzarem la informació que ens faciliti o que recopilem d'acord amb aquesta política de privacitat, amb els Termes i Condicions d ‘afiliació i amb els Termes d'Ús del Lloc Web d'acord amb el nostre contracte amb vostè i els  nostres legítims interessos comercials, excepte indicació contrària, pels següents objectius:

Dades de contacte i d'identificació

Fem servir les seves dades de contacte per a inscriure'l/-la a David Lloyds Clubs, per a crear i gestionar el seu compte de soci i per a administrar els nostres serveis d'acord amb els nostres termes i condicions; per comunicar-li possibles canvis en les instal·lacions, quotes i condicions del seu contracte; i per informar-lo sobre els nostres productes i serveis que puguin ser del seu interès (en particular les dades de correu electrònic i de SMS en cas que ens hagi donat el seu consentiment per enviar-li aquesta informació electrònicament).

Informació de sessions i de dispositius electrònics

Utilitzem la informació de les seves sessions i dels seus dispositius electrònics per a gestionar l'accés a la nostra xarxa; per a fer més fàcil l'ús de la nostra web i per a avisar-lo de les reserves de pistes i de classes mitjançant la nostra aplicació mòbil.

Dades de pagament

Utilitzem les seves dades de pagament per a cobrar les seves quotes de soci i altres possibles imports pendents d'acord amb els nostres termes i condicions; per demanar assessorament i per prendre mesures en matèria de cobrament de possibles deutes i per a ajudar-nos a resoldre qualsevol litigi.

Dades d'assistència i d'ús de les instal·lacions

Utilitzem càmeres de videovigilància per a la prevenció i detecció de delictes i per a garantir la salut i la seguretat de convidats, socis i treballadors. Utilitzem la informació d'ús de la nostra pàgina web per a fer més fàcil la navegació per la mateixa.

Utilitzem les dades d'assistència i d'ús per a aplicar la nostra política de reserves i els nostres termes i condicions en l'ús de les nostres instal·lacions; per a millorar la seva experiència en les nostres instal·lacions i per a personalitzar les nostres comunicacions amb vostè.

Les seves circumstàncies personals

Utilitzarem la informació que ens faciliti per a aplicar la nostra norma de suspensió o cancel·lació.

Correspondència i accidents

Utilitzem les seves opinions i suggeriments per a millorar les nostres instal·lacions i serveis i per a ajudar-nos en la resolució de qualsevol dubte que ens hagi pogut plantejar. Registrem detalls de possibles contratemps o accidents en compliment de les nostres obligacions d'acord amb la legislació de seguretat i salut.

Dades sobre els seus fills

Utilitzarem la informació que ens proporcioni sobre els seus fills per a garantir la salut i la seguretat dels mateixos.

Informació que rebem de tercers

Utilitzem dades del seu dispositiu electrònic portàtil per a millorar la seva experiència en les nostres instal·lacions. Utilitzem la informació subministrada per la seva empresa per a efectuar el cobrament si el pagament de la quota és a compte d'aquesta.

També podem utilitzar la informació que vostè ens proporcioni o que nosaltres obtinguem amb qualsevol altre mètode que li especifiquem en el moment de la recollida de les seves dades personals.

CATEGORIES ESPECIALS DE DADES PERSONALS

Podem processar informació referent a la seva salut o a la salut del seu fill, per exemple per assegurar la salut del seu fill o per complir les nostres obligacions respecte de la llei de salut i seguretat. Quan el procediment meni a oferir-li un servei a vostè, sempre li sol·licitem el seu consentiment. Si no està d'acord en que nosaltres disposem d'aquesta informació, no cal que ens doni el seu consentiment, i pot canviar de parer en qualsevol moment, però això pot implicar que el seu fill no pugui participar en una activitat supervisada.

 

COMUNICACIÓ DE LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL A TERCERS

Respectem la seva privacitat i no venem les seves dades personals a tercers en cap circumstància.

Podem facilitar informació sobre vostè als següents tercers, que podran utilitzar-la per als mateixos objectius que nosaltres i també per als indicats a continuació:

Compartim dades amb els nostres agents, contractistes i empleats al país on vostè està registrat com a soci per a gestionar la seva quota, el seu compte, i qualsevol producte i servei que li proporcionem en l’actualitat o en el futur.

Podem compartir dades amb agents i empleats de qualsevol altra empresa de l'Espai Econòmic Europeu del mateix grup d'empreses que David Lloyd Leisure Group Limited per a administrar la seva quota, el seu compte, i qualsevol producte i servei que li proporcionem en l’actualitat o en el futur.

De vegades, podem transferir la seva informació personal fora de l'Espai Econòmic Europeu (EEE). En funció de la seva relació amb nosaltres, això pot incloure transferències als Estats Units, on o bé nosaltres o bé els nostres agents fem servir els serveis allotjats allà. Si així ho fem, ens assegurem que existeixen salvaguardes adequades, per exemple, mitjançant acords contractuals aprovats.

Compartim les dades de la seva targeta i del seu banc amb els nostres proveïdors de pagaments segurs a fi de tramitar transaccions amb targeta i domiciliacions bancàries.

Compartim les seves dades i preferències de contacte amb empreses de mailing, amb les nostres agències de màrqueting, amb proveïdors de sistemes i amb altres distribuïdors per enviar-li informació.

Compartim dades de contacte i identificació amb els nostres agents de mitjans, proveïdors de motors de cerca i plataformes de xarxes socials amb l'objectiu d'adaptar les nostres comunicacions al públic correcte.

Podem compartir dades d'assistència amb la seva empresa si s’ha tramitat la seva alta a través d'ells.

Podem compartir les seves dades amb tercers a qui transferim els nostres drets i obligacions,  mitjançant un acord amb vostè, si tenim l'obligació de fer-ho o si la llei ens ho permet. Això inclou l'intercanvi d'informació amb altres empreses i organitzacions amb la finalitat d'evitar fraus i de minimitzar riscos crediticis. Compartim dades amb aquells tercers que ens ajuden a gestionar o administrar els nostres serveis o amb aquells que ens proporcionen assessorament i que prenen mesures en matèria de cobrament de possibles deutes.

 

PER QUANT DE TEMPS EMMAGATZEMEM LA SEVA INFORMACIÓ

Només emmagatzemarem la informació que ens faciliti o que obtinguem durant el temps que la necessitem d'acord amb el motiu pel qual va ser recollida. Tot seguit es donen més detalls en relació amb cada categoria d'informació.

 

No socis i convidats

Guardem les seves dades de contacte per un període de fins a quatre anys després de la seva primera sol·licitud d'informació. Guardem la informació suficient a fi de deixar enregistrades les seves preferències de comunicació indefinidament per evitar enviar-li informació no desitjada en el futur.

 

Guardem les dades del seu dispositiu electrònic i de les sessions durant 24 hores per a evitar que hagi d'iniciar sessió en el nostre sistema una altra vegada el mateix dia.

 

Guardem la seva correspondència durant set anys  en cas que ens torni a contactar sobre el mateix assumpte.

 

Socis i ex-socis

Guardem les seves dades de contacte i identificació, d'assistència i d'ús de les instal·lacions i la informació sobre les seves circumstàncies personals durant la seva alta al club i per un període de set anys després de la seva baixa, amb la finalitat de poder gestionar qualsevol consulta sobre el seu contracte. Podem guardar la informació durant més temps que l'indicat si hi ha una raó apressant per guardar-la.

 

Guardem la informació suficient per a deixar registrades les seves preferències de comunicació indefinidament per evitar enviar-li informació no desitjada en el futur.

 

Guardem la seva correspondència durant set anys després de la seva baixa  en cas que ens torni a contactar sobre el mateix assumpte. Guardem dades d'accidents per un període de tres anys després de la data del fet.

 

Guardem les dades de pagament durant la seva alta i per un període de set anys després de la seva baixa d'acord amb el codi de pràctiques bancàries del Regne Unit.

 

Les imatges gravades per les càmeres de videovigilància són esborrades automàticament 28 dies després de la seva captació tret que siguin retingudes en relació a una investigació, en aquest cas les guardarem fins que s'acabi la investigació.

 

No emmagatzemem cap dada obtinguda del seu dispositiu electrònic portàtil.

 

Conservem les dades sobre els seus fills durant un any. Li demanarem anualment que ompli un formulari sobre la salut i la seguretat dels seus fills.

 

 

ELS SEUS DRETS

Té dret a sol·licitar una còpia de les seves dades personals que tenim guardades  o a rectificar-ne qualsevol detall. Li respondrem en el termini d'un mes.

Si vol saber quina informació personal guardem sobre vostè, o vol que rectifiquem qualsevol dada, haurà d'escriure  a l'adreça que figura a sota o escriure un correu electrònic a [email protected], adjuntant una prova de la seva identitat (com, per exemple, una còpia del seu passaport o del seu permís de conduir) i sol·licitant consultar la seva informació personal o indicant-nos les dades que desitja modificar. Haurà d'aportar-nos la informació necessària perquè puguem identificar les dades que desitja consultar o modificar. No ens veiem obligats a respondre a la seva petició fins que no ens hagi aportat la informació que necessitem. Ens posarem en contacte amb vostè en el termini d'un mes després de la seva petició o, en cas que li haguem sol·licitat més informació per identificar-lo, en el termini d'un mes després de la recepció d'aquesta informació.

Té dret a rebre la informació en format electrònic. Si realitza la seva sol·licitud per email des de l'adreça de correu electrònic que disposem, respondrem per correu electrònic a aquesta mateixa adreça electrònica.

Té dret a demanar-nos que esborrem les seves dades en determinades circumstàncies.

Té dret a sol·licitar-nos el cessament del tractament de les seves dades personals ja que el tractament està basat en els nostres interessos legítims. Això no inclou el tractament establert en els nostres Termes i Condicions, en relació, per exemple, amb la gestió de pagaments. Si creiem que tenim una raó legítima per continuar gestionant la seva informació personal, com, per exemple, per a l'exercici o defensa de reclamacions legals, podem rebutjar la seva petició.

En determinades circumstàncies, per exemple si rebutgem la seva petició de cessament del tractament de les seves dades, té el dret a demanar-nos que limitem el tractament de la seva informació personal.

ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES PREFERÈNCIES DE MÀRQUETING

Podem utilitzar la seva informació personal per a proporcionar-li informació de màrqueting sobre els nostres productes i serveis, com ara butlletins informatius, actualitzacions de productes, enquestes, anuncis d'empreses i convidar-lo a esdeveniments que li resultin d'interès.

Podeu cancel·lar la recepció de missatges de màrqueting en qualsevol moment seguint els enllaços de cancel·lació de subscripció que trobarà a tots els correus electrònics que li enviem. També pot posar-se en contacte amb el club per telèfon o per email utilitzant les dades de contacte de la nostra pàgina web www.davidlloyd.co.uk.

Si us plau, tingui en compte que encara que descarti rebre missatges de màrqueting, li continuarem enviant comunicacions relacionades amb el servei quan s'escaigui.

 

DRET A RECLAMAR

Si no esta d'acord amb la manera en què tractem les seves dades personals, haurà de comunicar-se a nosaltres en primer lloc (vegi "Contacti'ns" més avall). Si no està satisfet amb la manera com gestionem les seves queixes pot posar-se en contacte amb l'Oficina del Comissionat d'Informació (ICO en anglès) en ico.org.uk

COOKIES

Quan visiti una de les nostres pàgines web o aplicacions mòbils podem enviar-li una cookie. Una cookie és un petit arxiu que queda emmagatzemat en el disc dur del seu ordinador o en el seu dispositiu portàtil per tal de mantenir un registre de la informació i podem utilitzar-les per:

Les cookies ens ajuden a identificar-lo quan torna a accedir a un dels nostres webs i pren nota dels anuncis que se li mostren. Això ens permet personalitzar els anuncis que li proporcionem en funció de les seves preferències. Podem també utilitzar els serveis d'un servidor d'anuncis d'un tercer amb aquest propòsit.

Les cookies poden servir per a elaborar estadístiques anònimes relacionades amb l'ocupació o utilització dels serveis, o amb els patrons de navegació. Aquestes dades són recollides per un tercer en el nostre nom per avaluar el funcionament dels webs. La informació recollida s'acumula efectes de notificació. Aquest servei no recopila informació personal d'identificació. Aquest servei ens ajuda a avaluar i millorar l'estructura i la facilitat d'ús de les nostres pàgines web.

Si no vol utilitzar cookies, les pot desactivar del seu navegador web o rebutjar-ne la creació. Si no sap com fer-ho pot buscar l'assistència tècnica del proveïdor del seu navegador. Per a més informació sobre l'ús que fem de les cookies visiti https://www.davidlloyd.es//Policy/Cookie-Policy

David Lloyd Leisure no pot assumir cap responsabilitat per errors o problemes tècnics en el seu sistema.

 

MODIFICACIONS D'AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Podem actualitzar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment. Aquests canvis seran publicats a la nostra pàgina web. Si segueix utilitzant els nostres serveis després dels canvis en aquesta política de privacitat, s'aplicarà la versió actualitzada.

 

SEGURETAT I RESPONSABILITAT

En compliment de les nostres obligacions segons la Llei de Protecció de Dades, protegirem la seva informació personal contra l'accés no autoritzat, l'ús indegut, l'alteració i la pèrdua de dades, emprant mesures de seguretat comercialment raonables. Qualsevol transacció de pagament serà encriptada utilitzant tecnologia SSL.

Res del que conté aquesta política exclou o limita de cap manera la nostra responsabilitat per negligència en cas de mort o lesions personals o per tergiversació fraudulenta.

Lamentablement, la transmissió d'informació a través d'internet no és completament segura. Tot i que farem tot el possible per protegir les seves dades personals, no podem garantir la seguretat de cap informació que transmeti a la nostra web; tota transmissió de dades que faci la realitzarà vostè pel seu propi risc.

No ens responsabilitzem de possibles pèrdues o danys que pugui patir per l'ús dels nostres serveis on-line que siguin causats per fets fora del nostre control raonable, incloent la transmissió electrònica d'informació, contingut, material i dades a través d'internet i la intercepció i desencriptació d'aquests realitzades per persones alienes a la nostra empresa.

Ens fem responsables de possibles pèrdues o danys que pugui patir ocasionats per atacs de denegació de servei, virus, troians, cucs informàtics, bombes lògiques o un altre programa maliciós o tècnicament nociu i que pugui infectar, contaminar o malmetre el seu equip o els seus programes informàtics , o causar dany a programes o a dades o provocar-ne la pèrdua, sempre que no sigui a causa de negligència per part nostra. Cal que s'asseguri d'usar antivirus i tallafocs eficients.

Malgrat que haguem pres mesures raonables per assegurar que la informació continguda en la nostra pàgina web sigui exacta, actual, correcta i completa, no comprovem, revisem, monitoritzem, verifiquem o avalem cap informació, material o dades recollides o subministrades per tercers mostrats i disponibles en la nostra web o en les de tercers o els seus serveis accessibles des de la nostra. No ens fem responsables de possibles pèrdues, danys o perjudicis que pugui patir en relació a la informació, contingut, material o dades esmentades. És responsabilitat seva comprovar que la informació, el contingut, el material o les dades esmentades siguin exactes, actuals, correctes i completes.

Si un tercer no autoritzat accedeix a les seves dades personals, no ens farem responsables de possibles danys directes o indirectes derivats d'aquest accés no autoritzat.

Des del moment en què li hem proporcionat una contrasenya que li permet accedir a certes parts del nostre web, és responsabilitat seva mantenir-ne la confidencialitat. Li demanem que no la comparteixi amb ningú.

Encara que prenguem totes les mesures raonables per assegurar que la nostra pàgina web estigui sempre disponible, potser hi ha moments en què no ho estigui. Això pot ser degut a tasques de manteniment o a alteracions alienes a la nostra voluntat. No ens fem responsables si la pàgina web no està disponible.

 

CONTACTEU

Per a preguntes, comentaris i peticions pel que fa a aquesta política de privacitat enviï un correu electrònic a [email protected]

O escrigui a: David Lloyd Leisure Limited, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX