Canviar de club
CA
A David Lloyd Clubs
Esports de raqueta
Fitness
Famílies i Nens
Blog
Canviar de club
A David Lloyd Clubs:
Esports de raqueta
Fitness
Famílies i Nens
Blog
CA
Accés per socis

David Lloyd Clubs a Barcelona

Gyms in Barcelona

David Lloyd Clubs compta amb dos clubs a l'àrea de Barcelona, així que segur podràs trobar un a prop de tu. Ambdós clubs compten amb piscines cobertes, perquè puguis nedar sense importar el clima. A més, ofereixen relaxants instal·lacions d’spa, pistes de tennis i pàdel exteriors, gimnasos totalment equipats, una variada oferta de classes i amplis salons socials. Amb aquestes instal·lacions, David Lloyd Clubs a Barcelona ofereix tot el necessari per prioritzar la teva salut i benestar.

Els nostres Gimnasos i Clubs a Barcelona

David Lloyd Gavà Mar

Situat a 10 minuts de Barcelona i amb una ubicació privilegiada davant el mar, David Lloyd Gavà Mar ofereix l'entorn perfecte per millorar la teva vida diària. Les nostres excepcionals instal·lacions inclouen un gimnàs equipat amb tecnologia d'última generació, un Spa Retreat premium, un exclusiu Business Hub només per a adults, 8 pistes de pàdel exteriors, piscines interior i exterior amb vistes al mar i un restaurant. Prova una experiència única, tot en el mateix lloc.

Adreça:

David Lloyd Gavà Mar – C/ Tellinaires, 39-41 08850 Gavà

Descobreix David Lloyd Gavà Mar

David Lloyd Turó

Situat a les afores de la ciutat, davant el preciós Parc de Cervantes, David Lloyd Turó és molt més que un gimnàs. Amb dues piscines, 12 pistes de tennis i 12 de pàdel, instal·lacions incomparables perquè puguis entrenar, un luxós spa i fantàstiques activitats DL Kids, en aquest club familiar trobaràs de tot per a tothom. Als socis els hi encanta l'ambient del club i el nostre complet calendari social, que inclou festes, torneigs de pàdel, dies d'activitats en família i molt més. David Lloyd Turó - Av. Diagonal, 673-685 08028 Barcelona

Descobreix David Lloyd Turo

Informa't sobre el que et podem oferir

David Lloyd Turo
David Lloyd Turo
David Lloyd Turo
David Lloyd Turo
David Lloyd Turo

Preguntes Freqüents

Pots escollir entre diverses modalitats de quota: Diamond, Platinum, Plus i Club, cadascuna amb diferents nivells d'accés a les instal·lacions. També pots apuntar-te de forma individual, en parella o en família. Per a més informació, consulta la pàgina sobre les opcions per fer-te soci.

VAT No. 740 5477 34
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX