Turo
Canviar de club
CA
A Turo
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Turo
Canviar de club
A Turo:
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
CA
Accés per socis
PTs and members of all ages engaged in a variety of training at the gym
TuroGimnàs

Perfecte per a entrenar

El nostre gimnàs a David Lloyd Turó serà el lloc ideal per a aconseguir els teus objectius de fitness. Un disseny diàfan i un equipament d’última generació et permetrà gaudir d’entrenaments variats sigui quin sigui el teu nivell.

Gimnàs a David Lloyd Turó

Si ets nou al gym, no pateixis: en fer-te soci a David Lloyd Turó tens accés a tot el necessari per a començar. Les nostres sessions de benvinguda t'ajudaran a saber com aprofitar al màxim la teva membresia. Pots complementar el teu entrenament al gym amb les nostres activitats digirides exclusives.

Activitats dirigides a David Lloyd Turó

Les activitats dirigides combinen l'assessorament dels nostres experts instructors amb l'energia d'entrenar en grup. Són ideals per a aprendre nous exercicis, millorar la teva tècnica i fins i tot per a fer nous amics. La nostra àmplia varietat de classes - des de tonificació i força a circuit training - et donarà noves opcions per a aconseguir el teu objectiu, sigui quin sigui

Descobreix totes les classes
A personal trainer works with their client

Entrenament Personal alTuró

Fer exercici amb un entrenador personal és una excel·lent manera d’aprendre noves habilitats i fer progressos, sense importar el teu nivell en començar. Els nostres experts entrenadors personals t’ajudaran a aconseguir objectius específics, a augmentar la teva confiança al gimnàs, a millorar la teva tècnica o simplement donar-te un extra de motivació. Les nostres sessions individuals s’adapten al teu cos, nivell de condició física i experiència.

Apunta’t ara
Bodyweight training

Un complet equipament de càrdio

L’exercici aeròbic i cardiovascular regular contribueix a tenir una bona salut i benestar general. A David Lloyd Turó, el nostre gimnàs té una gran varietat de màquines cardiovasculars, que inclou cintes de córrer, el·líptiques, bicicletes verticals i reclinades i molt més.

Apunta’t ara
A PT helping a gym member achieve their fitness goals with Boditrax measurement systems

EGYM Body Hub

Vols tenir una visió completa del teu estat físic i benestar? El nostre Body Hub és la màquina d'anàlisi intel·ligent que necessites. Ràpida i fàcil d'utilitzar, és la manera perfecta de conèixer el teu cos, donant-te dades sobre els teus nivells d'hidratació i massa muscular, o el teu pes i "edat biològica", és a dir, la velocitat a la qual estàs envellint a l'interior. Un cop tinguis les teves dades, pots sincronitzar-les amb l'aplicació de David Lloyd Clubs per establir objectius i seguir el teu progrés.

A spread of the state of the art gym equipment available

Sala de fitness

Un disseny espaiós i una còmoda distribució et permetrà gaudir al màxim del gimnàs a David Lloyd Turó. Personalitza la teva rutina combinant el nostre equipament i material de sala per a un entrenament complet

Gimnàs a David Lloyd Turó

Familiaritzar-te amb la teva nova sala de fitness serà molt fàcil. En fer-te soci de David Lloyd Turó, el nostre equip de professionals t’oferirà una sessió de benvinguda per a poder aprofitar al màxim el teu gimnàs. També et recomanarem les millors classes i activitats dirigides per a tu.

 • Equipament cardiovascular Lifefitness.
 • Màquines guiades de força Lifefitness.
 • Equipament de pes lliure Hammer Strength.
 • Zona d’estiraments equipada amb Five Concept.
 • Zona d’entrenament funcional amb ESP fitness.
 • Zona equipada amb TRX.
 • Material funcional Escape Fitness.
 • Rems Concept Row.
 • Wattbikes Pro trainer.
 • Assault bikes.
 • Indoor bikes stages.

Instal·lacions

Destacats a David Lloyd Turo*
A member exercising in the club

Descobreix Turo

Sol·licita informació
Fes el següent pas
Vols saber com apuntar-te a David Lloyd Turo pot transformar-te a tu i canviar el temps que passes en família?
VAT No. 740 5477 34
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.