Turo
Canviar de club
A Turo
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Turo
Canviar de club
A Turo:
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Accés per socis
Pádel

TuroPádel

Comencem!

Volem que comencis a jugar a pàdel des del primer dia. Per això, t'oferim la possibilitat de fer la teva sessió de benvinguda, on un entrenador avaluarà el teu nivell i et recomanarà les millors opcions. A partir d'aquí, et pots apuntar a un curs de pàdel o bé a una classe particular per millorar el teu joc d'una manera més personalitzada amb els millors professionals.

Comunitat de pàdel

El pàdel és social. I al club trobaràs una increïble comunitat per a formar-hi part. T'oferim moltes activitats durant l'any i t'animem a participar-hi, coneixeràs el teu nou company a la pista?

Competicions

A David Lloyd Club Turó tindràs moltes oportunitats per posar a prova el teu joc. Organitzem torneigs socials, som seu dels Opens de pàdel de més nivell i et donem la possibilitat de formar part del nostre equip de pàdel, representant el club a les lligues i competicions.

Escola de pàdel júnior

A l'escola de pàdel, els més petits es podran iniciar i millorar la tècnica pas a pas de la mà dels millors entrenadors. L'escola s'estructura per edats i nivells, per a què cada nen pugui assolir el màxim rendiment. Podran veure la seva evolució als torneigs, tant socials com amb altres clubs, que es tenen lloc durant el curs. I, durant les vacances escolars, podran continuar practicant als stage de pàdel.

Pistes de pàdel

El pàdel és molt més que un esport de raquetes: és integrar-se a una comunitat activa i social. Al club podràs iniciar-te al pàdel, millorar el teu nivell, participar en algun dels nostres torneigs o simplement jugar un partit per desconnectar del teu dia a dia. I el millor: després de divertir-te al teu partit, pots quedar-te amb els teus companys a la terrassa.

  • 12 pistes de pàdel exteriors
  • Lligues, opens i torneigs de pàdel
  • Escoles i stage de pàdel júnior
  • Classes particulars i cursos de pàdel per a adults
  • Competicions per equips i activitats socials
Fes el següent pas
Vols saber com apuntar-te a David Lloyd Turo pot transformar-te a tu i canviar el temps que passes en família?
VAT No. 740 5477 34
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.