Instal·lacions de piscina i spa

La natació és una de les maneres més efectives (i agradables!) d'exercitar el teu cos i millorar la teva forma física. S'ha demostrat que la natació regular no només augmenta l'aptitud cardiovascular i augmenta la musculatura, sinó que et farà sentir més prim, més fort, més flexible i menys estressat.

A David Lloyd Clubs oferim una àmplia gamma d'instal·lacions i serveis de piscina, tant si sou un principiant com un nedador d'alt nivell. Amb piscines cobertes i exteriors a la majoria dels nostres clubs, podreu nedar durant tot l'any, independentment del clima.

Un cop sortiu de la piscina, aneu als nostres gimnasos ben equipats o relaxeu-vos als nostres balnearis d'última generació, amb sauna, bany de vapor i jacuzzis.

Troba un gimnàs local amb piscina a prop teu >
A man swimming a David Lloyd pool.

Piscines cobertes i exteriors

Una de les alegries de la natació a David Lloyd Clubs és que tenim la piscina perfecta per a cada temporada!

Les nostres piscines cobertes climatitzades fan que no hagis de suspendre l'entrenament durant l'hivern, tant si vols un bany relaxant com un entrenament energitzant.

Durant els mesos més càlids, aprofita al màxim el clima assolellat amb les nostres piscines exteriors. Relaxeu-vos i refresqueu-vos amb un bany ràpid, gaudiu d'una sessió d'entrenament vigoritzant o asseieu-vos i relaxeu-vos en una de les nostres gandules.

La majoria de les nostres piscines tenen una longitud d'almenys 20 m i amb una sèrie d'hores especials de natació només per a adults, així com temps de natació familiar, trobareu un moment per gaudir de les nostres piscines amb el propòsit o l'activitat que us agradi.

Per obtenir més informació sobre les instal·lacions disponibles al vostre club local, trobeu una piscina David Lloyd a prop vostre >

Classes de natació i entrenament per a adults

Com a adult, tant si ets un nedador experimentat que busca perfeccionar la teva tècnica o un principiant total amb ganes de sentir-te més còmode a l'aigua, el nostre entrenador de natació expert us pot ajudar a assolir els vostres objectius.

Busques una atenció individualitzada i un programa centrat? L'entrenament individual i les classes de natació per a adults són el camí a seguir. Vols sentir-te part d'una comunitat i gaudir de l'esperit d'un grup de natació? Uneix-te a un dels nostres clubs de natació dirigits per entrenadors, on rebràs l'orientació que necessites mentre fas nous amics. I per als nedadors seriosos, els nostres entrenadors personals experts us poden ajudar amb entrenaments i sessions de gimnàstica que poden complementar el vostre entrenament de natació.

Si tens ganes de provar alguna cosa divertida, nova i diferent a la piscina, t'oferim diverses classes d'aqua. Divertides i energitzants, incorporen exercicis aeròbics mentre utilitzen l'aigua com a resistència per a una empenta addicional. Algunes classes fan ús de diverses ajudes a la flotabilitat, mentre que d'altres simplement depenen del vostre cos i de l'aigua.

A punt per unir-se?