Turo
Canviar de club
A Turo
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Turo
Canviar de club
A Turo:
Descripció de club
Horaris
Instal·lacions
Club per nens
Relax i social
Esdeveniments d'empresa
Quotes
Accés per socis
Image of man and woman enjoying spa garden

TuroInversió al Club

Gaudeix del nou look de David Lloyd Turó

Estem fent una gran inversió a David Lloyd Turó, per a què el teu club sigui millor que mai.

Construïrem nous espais i millorarem els actuals per a què visquis una experiència premium a cada visita. David Lloyd Turó serà una referència en clubs de salut i en estil de vida de la ciutat.

Durant aquest procés hi haurà algunes interrupcions als serveis i instal·lacions. \ T'assegurem que treballarem per a minimitzar l'impacte tant com puguem i que l'espera valdrà la pena.

Preparat per a gaudir de nous espais, zones renovades i la modernització de l'equipament del teu club? Continua llegint, aquí tens un avanç:

Sauna

Modernització del spa

Renovarem les zones de spa i relaxació per a que continuïs alliberant el teu estrés, dedicant un moment per a cuidar-te i, en definitiva, millorant encara més la teva experiència al club.

Changing rooms

Millores als vestidors

Reformarem la zona de dutxes per a que sentis el mateix benestar i comoditat que a la resta d'espais del club.

Noves sales d’activitats dirigides

Les teves classes preferides en uns espais totalment renovats. Les sales d’Alt Impacte i de Cos i ment tindran un nou aspecte, per gaudir encara més de les activitats que t’oferim.

Gimnàs d'última generació

Un nou espai amb les últimes tendències en fitness en equipament i instal·lacions. Sigui quin sigui el teu objectiu, aquest serà el teu lloc per aconseguir-ho.

Gym machines
Gym floor
Treadmill machines

Nova sala de cycling

Preparats per a descobrir Cyclone? Un nou concepte de cycling, modern i amb bicicletes d'última generació. Els instructors et motivaran i les estadístiques que obtindràs en temps real faran que milloris el teu rendiment dia a dia.

Cyclone
Cyclone class

Actualizació de DLKids

Ja saps que per a nosaltres, la família és el primer i volem que tots els membres de la teva se sentin com a casa. Renovem l'espai DL KIDS amb una instal·lació pensada exclusivament per als més petits, on seguiran gaudint d'activitats, aprendran, es divertiran i a més, faran amics per a tota la vida.

DL Kids
DL kids
Fes el següent pas
Vols saber com apuntar-te a David Lloyd Turo pot transformar-te a tu i canviar el temps que passes en família?
VAT No. 740 5477 34
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.