POLÍTICA DE RESERVES

POLÍTICA DE RESERVES DE CLASSES

 1. Les classes es poden reservar des de l'aplicació mòbil o via online a partir de les 8 del vespre amb 9 dies d'antelació, o amb 8 dies d'antelació si es realitzen A recepció, ja sigui en persona o per telèfon.
 2. Tots els cursos estan disponibles un cop s'obri el període d'inscripció a excepció de les escoles infantils, que estan subjectes a un període de Reserva Prioritària.
 3. Els socis poden reservar classes el mateix dia en qualsevol club David Lloyd * si hi ha disponibilitat.
 4. Els socis Platinum poden reservar classes en qualsevol club David Lloyd * via online amb 9 dies d'antelació o en recepció amb 8 dies d'antelació.
 5. L'horari en què pots fer la reserva anticipada dependrà de la teva tarifa.
 6. Pots reservar classes per a qualsevol soci inclòs al teu compte.
 7. Les reserves per a socis menors de 14 anys només poden ser realitzades per un adult (pares o tutors). Qualsevol adult inscrit en el mateix compte que el menor pot fer la reserva.
 8. Algunes classes tenen restriccions d'edat. Els socis Júnior només poden reservar classes apropiades per a la seva edat.
 9. Els socis tenen l'opció de pagar amb targeta de crèdit en el moment de la reserva o de fer-ho a través del seu compte bancari. Només s'efectuaran devolucions de les activitats amb cost addicional si es notifica la cancel·lació amb al menys 24 hores d'antelació sobre l'hora d'inici o sobre la primera sessió d'un curs.
 10. Si no et presentes o cancel·les amb menys de 24 hores d'antelació en una classe que tinguis reservada, se t’aplicarà un avís.
 11. Tenir tres avisos per cancel·lar tard o no assistir en un període de 30 dies, suposarà la pèrdua del teu dret de reserva anticipada durant 1 setmana (7 dies).
 12. Si arribes tard a una classe programada, el professor es reserva el dret de no permetre l'entrada per garantir la teva seguretat i perquè un altre soci pugui aprofitar la sessió completa.
 13. Els convidats dels socis poden participar en classes si hi ha places a l'inici de la sessió. El convidat ha d'utilitzar una invitació per poder accedir a club.

* No inclou els clubs Harbour, David Lloyd Hampton i David Lloyd Brussel·les.

Descarrega les preguntes freqüents de la nostra política de reserves aquí.

POLÍTICA DE RESERVES DE PISTES

 1. Les reserves de pistes de tennis i pàdel es poden realitzar des de l'aplicació mòbil a partir de les 8 del matí amb 9 dies d'antelació, o amb 8 dies d'antelació si es realitzen a recepció, ja sigui en persona o per telèfon.
 2. Tots els cursos estan disponibles un cop que s'obri el període d'inscripció a excepció de les escoles infantils, que estan subjectes a un període de Reserva Prioritària.
 3. Els socis tenen l'opció de pagar amb targeta de crèdit en el moment de la reserva o de fer-ho a través del seu compte bancari.
 4. Els socis Platinum poden reservar pistes i classes a qualsevol club David Lloyd * en funció de la disponibilitat.
 5. Els socis Platinum poden reservar pistes i classes en qualsevol club David Lloyd * amb 9 dies d'antelació on line i 8 dies d'antelació via recepció en funció de la disponibilitat.
 6. Els clubs es reserven el dret a fer restriccions a la reserva anticipada de pistes. El soci només podrà fer una reserva anticipada per dia i esport en hora punta.
 7. El temps de reserva de pistes de tennis per partits d'individuals és de 60 minuts, i per dobles es permeten reserves de 60 o 90 minuts. Les pistes de pàdel es poden reservar per 30 minuts per individuals i 60 minuts per a dobles.
 8. Les reserves requereixen els noms de tots els jugadors en el moment de la reserva.
 9. Pots reservar classes i pistes per a qualsevol soci inclòs al teu compte.
 10. Les reserves per a socis menors de 14 anys només poden ser realitzades per un adult (pares o tutors). Qualsevol adult inscrit en el mateix compte que el menor pot fer la reserva.
 11. Es poden reservar pistes per a classes de tennis particulars on line, a recepció o mitjançant l'entrenador. Per reservar classes amb menys de 24 hores d'antelació, si us plau parla directament amb el teu entrenador.
 12. Si no s'utilitza una pista amb reserva anticipada o es cancel·la amb menys de 24 hores de preavís, s’aplicarà un avís per cancel·lar tard o per no assistència al soci que hagi reservat la pista.
 13. Tenir tres avisos per cancel·lar fora del termini o no assistir en un període de 90 dies, suposarà la pèrdua del teu dret de reserva anticipada durant un mes
 14. Els convidats dels socis poden participar en la reserva com a jugadors addicionals.
 15. Si una pista de tennis o pàdel es troba buida 10 minuts després de l'inici d'una reserva, la pista es pot posar a disposició d'altres socis.
 16. Els clubs es reserven el dret de reservar pistes anticipadament.
 17. Si trobem a un soci sense tarifa de raquetes jugant a tennis o pàdel, haurà de pagar i a més es penalitzarà sense dret a reserva durant un mes a tots els socis del seu compte.
* No inclou els clubs Harbour, David Lloyd Hampton i David Lloyd Brussel·les.

 

Descarrega les preguntes freqüents de la nostra política de reserves aquí.