POLÍTICA DE RESERVES

POLÍTICA DE RESERVES DE CLASSES

 1. Les classes es poden reservar des de l'aplicació mòbil o via online a partir de les 8 del vespre amb 9 dies d'antelació, o amb 8 dies d'antelació si es realitzen A recepció, ja sigui en persona o per telèfon.
 2. Tots els cursos estan disponibles un cop s'obri el període d'inscripció a excepció de les escoles infantils, que estan subjectes a un període de Reserva Prioritària.
 3. Els socis poden reservar classes el mateix dia en qualsevol club David Lloyd * si hi ha disponibilitat.
 4. Els socis Platinum poden reservar classes en qualsevol club David Lloyd * via online amb 9 dies d'antelació o en recepció amb 8 dies d'antelació.
 5. L'horari en què pots fer la reserva anticipada dependrà de la teva tarifa.
 6. Pots reservar classes per a qualsevol soci inclòs al teu compte.
 7. Les reserves per a socis menors de 14 anys només poden ser realitzades per un adult (pares o tutors). Qualsevol adult inscrit en el mateix compte que el menor pot fer la reserva.
 8. Algunes classes tenen restriccions d'edat. Els socis Júnior només poden reservar classes apropiades per a la seva edat.
 9. Tots els cursets i classes que tinguin un cost addicional, han de ser pagats íntegrament en el moment de fer la reserva. Les devolucions només seran realitzades; si es notifica la cancel·lació amb d'antelació.
 10. Si no assisteixes a una classe reservada, se t'aplicarà una notificació de "no assistència".
 11. En cancel·lar la reserva d'una classe que estigui plena, s'aplicarà una falta a través d’una notificació de "cancel·lació". Si aquesta plaça la reserva un altre soci, no s'aplica aquesta falta. Només s'aplica si la classe està al màxim de la seva ocupació.
 12. Si un soci/a no es presenta a les seves classes o cancel·la tres vegades en un període de 30 dies, perdrà el dret de reservar classes durant una setmana (7 dies).
 13. Si el soci arriba tard a una classe, el monitor/a tindrà el dret de denegar la seva entrada per no pertorbar la dinàmica d’aquesta.
 14. Els convidats dels socis poden accedir a les classes en cas d'haver-hi places disponibles en el moment de la sessió. El convidat necessita tenir una invitació per accedir al club.

* No inclou els clubs Harbour, David Lloyd Hampton i David Lloyd Brussel·les.

Descarrega les preguntes freqüents de la nostra política de reserves aquí.

POLÍTICA DE RESERVES DE PISTES

 1. Les reserves de pistes de tennis i pàdel es poden realitzar des de l'aplicació mòbil a partir de les 8 del matí amb 9 dies d'antelació, o amb 8 dies d'antelació si es realitzen a recepció, ja sigui en persona o per telèfon.
 2. Tots els cursos estan disponibles un cop que s'obri el període d'inscripció a excepció de les escoles infantils, que estan subjectes a un període de Reserva Prioritària.
 3. Els socis tenen l'opció de pagar amb targeta de crèdit en el moment de la reserva o de fer-ho a través del seu compte bancari.
 4. Els socis Platinum poden reservar pistes i classes a qualsevol club David Lloyd * en funció de la disponibilitat.
 5. Els socis Platinum poden reservar pistes i classes en qualsevol club David Lloyd * amb 9 dies d'antelació on line i 8 dies d'antelació via recepció en funció de la disponibilitat.
 6. Els clubs es reserven el dret a fer restriccions a la reserva anticipada de pistes. El soci només podrà fer una reserva anticipada per dia i esport en hora punta.
 7. El temps de reserva de pistes de tennis per partits d'individuals és de 60 minuts, i per dobles es permeten reserves de 60 o 90 minuts. Les pistes de pàdel es poden reservar per 30 minuts per individuals i 60 minuts per a dobles.
 8. Les reserves requereixen els noms de tots els jugadors en el moment de la reserva.
 9. Pots reservar classes i pistes per a qualsevol soci inclòs al teu compte.
 10. Les reserves per a socis menors de 14 anys només poden ser realitzades per un adult (pares o tutors). Qualsevol adult inscrit en el mateix compte que el menor pot fer la reserva.
 11. Es poden reservar pistes per a classes de tennis particulars on line, a recepció o mitjançant l'entrenador. Per reservar classes amb menys de 24 hores d'antelació, si us plau parla directament amb el teu entrenador.
 12. Si no s'utilitza una pista amb reserva anticipada o es cancel·la amb menys de 24 hores de preavís, s’aplicarà un avís per cancel·lar tard o per no assistència al soci que hagi reservat la pista.
 13. Tenir tres avisos per cancel·lar fora del termini o no assistir en un període de 90 dies, suposarà la pèrdua del teu dret de reserva anticipada durant un mes
 14. Els convidats dels socis poden participar en la reserva com a jugadors addicionals.
 15. Si una pista de tennis o pàdel es troba buida 10 minuts després de l'inici d'una reserva, la pista es pot posar a disposició d'altres socis.
 16. Els clubs es reserven el dret de reservar pistes anticipadament.
 17. Si trobem a un soci sense tarifa de raquetes jugant a tennis o pàdel, haurà de pagar i a més es penalitzarà sense dret a reserva durant un mes a tots els socis del seu compte.
* No inclou els clubs Harbour, David Lloyd Hampton i David Lloyd Brussel·les.

 

Descarrega les preguntes freqüents de la nostra política de reserves aquí.